Title of single product
Gerelateerde producten
Bourgondische hapjestafel (minimaal 20 personen)
Deze tafel vormt een culinaire presentatie, waarbij uw gasten zelf bepalen wat voor hapjes ze wensen.
Koude gerechten
Tranche meloen met ardennerham // Rundvleessalade, eiersalade, tonijnsalade // Filet Americain met gesnipperde uitjes // Roompáte // Assortiment van diverse kaassoorten // Stokbrood, tomaat bruschetta en kruidenboter
Warme gerechten
Hierbij worden de gerechten gepresenteerd in ronde chafing-dishes // Huisgemarineerde partysaté in een zoete satésaus // Mini gehaktballetjes in ketjapsaus // Gemarineerde kipkluifjes
€ 29,40 incl. 9% BTW
Buffet Indo-china (minimaal 20 personen)
Proef de exotische gerechten uit de gordel van de smaragd en waan u in het verre oosten.
Daging Rendang Pedang; pittig gekruid rundvlees, gesmoord in kokosmelk // Babi Panggang; geroosterd varkensvlees in zoetzure saus // Ayam Kerrie; kipfilet in kerriesaus en gember gesmoord // Saté Ajam; Saté van kip met een zoete saté saus // Nasi Putih; witte rijst // Nasi Goreng; gebakken rijst // Bami Goreng; gebakken Chinese mie// Krupuk; garnalenchips // Atjar Tjampur; gemengde groenten in het zuur // Serundeng; gebrande kokos met pinda's // Bawang Goreng; gefruite uitjes // Sambal Oelek; Sambal Batjak
€ 28,90 incl. 9% BTW
Buffet classic (minimaal 50 personen)
Koude gerechten
Zalmsalade, gegarneerd met gerookte forelfilet, gestoomde makreel met verse peper, garnalen, gerookte zalm, gerookte paling en gekookte mosselen // Dun gesneden serranoham en coppa di Parma// Hollandse haring // Rundvleessalade // Klassieke aardappelsalade met spekjes en bieslook // Kip cranberry salade // Bonte rauwkost met tomaat, komkommer en yoghurt dressing (vega)
- Dit buffet zal worden geserveerd met knoflook-, cocktail- en tartaarsaus. Verder wordt het buffet opgemaakt met mais-, desem-, stokbrood en kruidenboter
Warme gerechten
Onze koks bereiden ter plaatse, vanaf de kookbar of keuken, overheerlijke gerechten
Op de huid gebakken zeebaars; Zeebaars met voor de liefhebber geserveerd met bearnaisesaus OF Zalmhaas met spek; Stukjes zalmhaas omwikkeld met ontbijtspek // Irisch beef met champignons en pepersaus; Super malse biefstukjes, geserveerd met pepersuas en gebakken champignons // Gamba's piri-piri, vanuit het buffet bereiden onze koks overheerlijke gamba's met knoflook en piri piri // Kipsaté; Overheerlijke gegrilde saté in een pittige Indonesische pindasaus geserveerd met garnalenkroepoek, atjar tjampoer en seroendeng
- Bij deze gerechten serveren we nasi en/of bami en aardappel gratin
- Dit buffet is alleen in combinatie met inhuur van onze koks